Integritet först
Radera konto och uppgifter
Du kan radera ditt konto direkt i Katujahti. Här finns också en kanal för radering om du inte längre har tillgång till appen.
Svenska
Radera kontot i appen
- Öppna Katujahti.
- Öppna Inställningar → Gemenskap → Konto.
- Välj Radera konto och bekräfta.
Appen startar raderingen omedelbart och visar inte raderingen som lyckad om någon del av serverraderingen misslyckas.
Radera konto tar bort ditt onlinekonto och dess uppgifter på Katujahtis server. Spelet och dina framsteg finns kvar på den här enheten.
Säkerhetskopian online i en äldre version
Katujahtis egen säkerhetskopiering online är inte längre tillgänglig från version 2.0. Du kan be den personuppgiftsansvarige att radera en säkerhetskopia som tidigare sparats på servern. När kontot raderas tas även dess uppgifter på servern bort.
Radera utan appen
Om Katujahti inte längre är installerad eller om du inte kommer åt kontot, skicka e-post till jussi.kallioniemi@radiant.fi med ämnet Katujahti - radering av konto. Ange kontots e-postadress och om du använde Google- eller Apple-inloggning. Skicka om möjligt begäran från samma adress. Identiteten kan behöva verifieras före radering.
Begäran behandlas utan onödigt dröjsmål och normalt inom en månad. Om begäran är exceptionellt komplicerad informeras du om en eventuell förlängning som lagstiftningen tillåter och orsaken till den.
Lokala data på enheten
Radering av onlinekontot tar inte bort spelet eller framstegen som finns på den här enheten. Lokala data kan tas bort med appens lokala återställning eller genom att radera appen och dess data.
Nödvändig begränsad lagring
Om begränsade uppgifter måste sparas på grund av lag, rättsliga anspråk, säkerhet eller missbruksutredning sparas endast det nödvändiga och endast så länge som krävs. Uppgifterna används inte för marknadsföring eller profilering.
Mer information: Katujahtis integritetspolicy.
Att radera Katujahti-kontot raderar inte filer som du har sparat eller telefonens säkerhetskopior hos Apple eller Google. Hantera dem där du sparat dem och i telefonens inställningar.